RABO Clubsupport

STEUN EXCELSIOR MET UW STEM!

Excelsior is ook dit jaar deelnemer van de RABO Clubsupport. Het sponsorevenement van de RABO bank. Als u lid bent van de bank kunt u stemmen op uw favoriete vereniging en daarmee de vereniging financieel helpen zonder dat het u iets kost!

Een aantal jaren geleden kon een vereniging de RABO bank om sponsoring vragen bij een optreden, aanschaf van kleding of instrumenten of andere bijzonderheden. Dit wordt nu niet meer gedaan. Door middel van de RABO Clubsupport bepalen de RABO leden hoe het beschikbare sponsorgeld onder de deelnemende verenigingen moet worden verdeeld. Simpelweg door te stemmen. Hoe dat precies werkt leest u HIER.

Excelsior wil dit jaar het geld gebruiken voor een bezoek aan Freiburg en een aantal optredens tijdens het muziekfestival daar. Dit kost veel geld en daarom kunnen we uw stem goed gebruiken.

Door het gefaseerd minderen van de structurele subsidie en onduidelijkheid over de opbrengsten van het Oud Papier zijn we aangewezen op sponsoring en donaties. U kunt ons helpen. STEM!

Klik op deze link voor onze deelnemerspagina

Scroll to top