De Muzikale Kerstgroet

Als het aan Excelsior ligt wordt het geen stille kerstavond. Na het succes van vorig jaar komen we dit jaar weer langs met ‘De Muzikale Kerstgroet’. U kunt deze cadeau geven aan iemand die het nodig heeft of het verdient heeft. Of gewoon voor u zelf als mooie start van de kerstdagen. Een aantal muzikanten van Excelsior komen langs voor de muzikale kerstnoten.

Wanneer: Kerstavond 24 december vanaf 18.00 uur
Hoe: Plaats uw bestelling hieronder voor slechts 25 euro
Heeft u nog voorkeurnummers, dan mogen deze uiteraard doorgegeven worden.

LET OP: er is beperkt plaats dus bestel snel!

Mocht het versturen onverhoopt niet lukken, stuur dan een mail naar kerstgroet@excelsiorgrijpskerk.nl met dezelfde gegevens.

Kerstgroet wordt gegeven in en om Grijpskerk.
Voor betaling via een tikkie vult bij telefoonnummer een geldig 06-nummer in. Een bankbetaling doet u voor 29 december op NL33 RABO 0323 9089 42 o.v.v. "Kerstgroet" en uw naam, betaling aan de deur graag gepast in een enveloppe met uw naam er op.