CMV Excelsior Grijpskerk nieuws CMV Excelsior Grijpskerk nieuws http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/modules/cmv-excelsior/img/logo.png CMV Excelsior Grijpskerk http://www.excelsiorgrijpskerk.nl Mon, 10 Dec 2018 21:28:41 +0100 Zend_Feed_Writer 1.12.4dev (http://framework.zend.com) http://www.excelsiorgrijpskerk.nl 5e en laatste Maestro bekend! Tue, 20 Mar 2018 10:01:25 +0100 http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/5e-en-laatste-maestro-bekend http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/5e-en-laatste-maestro-bekend

]]>
Vierde Maestro Bekend! Thu, 15 Mar 2018 15:37:56 +0100 http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/vierde-maestro-bekend http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/vierde-maestro-bekend

]]>
Derde Maestro bekend! Mon, 12 Mar 2018 08:56:38 +0100 http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/derde-maestro-bekend http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/derde-maestro-bekend

]]>
Tweede Maestro bekend! Mon, 12 Mar 2018 08:54:27 +0100 http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/tweede-maestro-bekend http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/tweede-maestro-bekend

]]>
Eerste Maestro bekend! Mon, 12 Mar 2018 08:51:40 +0100 http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/eerste-maestro-bekend http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/eerste-maestro-bekend

]]>
Pamietamy op nationale televisie Sun, 26 Nov 2017 21:12:56 +0100 http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/pamietamy-op-nationale-televisie http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/pamietamy-op-nationale-televisie "In deze coproductie van Stichting Beeldijn Groningen en Fryslân DOK wordt het fanfareorkest van Gijpskerk gevolgd. In voorbereiding op het Wereld Muziek Concours laat het orkest een op de documentairefilm Shoah (1985) geïnspireerd muziekstuk componeren. Geleidelijk aan worden componist, dirigent en leden van het orkest gegrepen door het onderliggende verhaal van een van de weinige Joodse overlevenden van het vernietigingskamp Chelmno in Polen. De muziek vertelt een verhaal dat groter is dan ze kunnen bevatten: de onbegrijpelijke vernietiging van de Joden."

Bekijk hier de documentaire op NPO Start

]]>
Mandarijnenactie! - i.s.m. Vers in Grijpskerk Mon, 30 Oct 2017 23:00:46 +0100 http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/mandarijnenactie http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/mandarijnenactie Na het succes van vorig jaar verkopen we ook dit jaar weer overheerlijke mandarijnen in samenwerking met Vers in Grijpskerk. De mandarijnen zijn iets groter dit jaar, en toch slechts € 6,- voor 20 stuks en 40 mandarijnen voor maar € 10,- ! 

Bestel snel bij één van onze leden (voor maandagavond 6 november) en krijg ze uiterlijk 11 november thuisbezorgd.

]]>
Groep Excelsior brengt bezoek aan Chelmno Thu, 12 Oct 2017 21:06:11 +0200 http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/groep-excelsior-brengt-bezoek-aan-chelmo http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/groep-excelsior-brengt-bezoek-aan-chelmo Begonnen in Lodz, de plek waar Simon Srebnik in de getto zat voordat hij naar Chelmno werd getransporteerd. In Lodz hebben Station Radegast bezocht. Dit is helemaal ingericht als momument waar o.a. nog  wagons staat waarin de Joden werden vervoerd en is een heel museum ingericht. 

In de stad zelf zijn diverse plaatsen ingericht als momument. 

De volgende dag zijn we naar Chelmno gereden, de plek waar Simon naar toe werd getransporteerd. Een bizarre plaats om te zijn, helemaal als je het verhaal erachter weet. Het monument van Pamietamy staat hier en daarachter is het pad bekend uit de documentaire Shoah. 

Vrijdags hebben we Auschwitz en Auschwitz Birkenau gezocht. Deze plekken zijn niet in woorden te omschrijven... indrukwekkend en bizar. Zo groot en zo veel indrukken... iedereen moet hier eigenlijk eens geweest zijn.

's Avonds heerlijk gegeten op het plein in het centrum van Krakau en zaterdag de stad zelf verkend. Het was een mooie en bijzondere trip!

]]>
Henderika Veenema wint solistenconcours MGD Sun, 08 Oct 2017 21:23:52 +0200 http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/henderika-veenema-wint-solistenconcours-mgd http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/henderika-veenema-wint-solistenconcours-mgd Ook Amarins Bakker presteerde uitstekend met een jury-beoordeling van 86 punten.

In de andere divisies werden de hoogste punten behaald door Jiska Zuidhof (Jeugd divisie), Esther Oldenburger (5de divisie), Ilona Martini (4de divisie), Julia van Wijk (3de divisie) en Marieke Renkema (2de divisie).
Iedereen van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten.
]]>
Grandioze première van Pamietamy Tue, 25 Apr 2017 15:47:08 +0200 http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/grandioze-premiere-van-pamietamy http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/grandioze-premiere-van-pamietamy Aan deze intensieve periode is weliswaar een eind gekomen, het idee achter project is nog lang klaar. Pamietamy is Pools voor ‘Wij herinneren’, gestoeld op de aangrijpende documentair Shoah van Claude Lanzmann en gaat nu de geschiedenisboeken in als een uitzonderlijk project van een bijzonder fanfareorkest. Bedoeld om aan de hand van gruwelijkheden uit het verleden, mensen te bewegen betere keuzes te maken in het heden. Een nieuw bewustzijn te creëren. Maar liefst twee keer wist de christelijke muziekvereniging uit Grijpskerk de Grote Zaal in de Oosterpoort te vullen. En niet zonder reden. Er was voorafgaand aan de première een prachtig programma samengesteld, dat werd gepresenteerd door Dieuwertje Blok. “Indrukwekkend”, vatte de aanwezige burgemeester Bert Swart het treffend samen. “En dat vanuit ons eigen Grijpskerk!” Overigens was de burgervader niet alleen in Groningen. Swart werd vergezeld door vrouw Paula en collegeleden Bert Nederveen en Henk Bakker. Het sluitstuk Pamietamy werd beloond met een staande ovatie op deze mooie zondag waarop het prachtige geluid van CMV Excelsior en de onuitwisbare beelden van zandtovenaar Gert van den Vijver samensmolten tot een onvergetelijke première. Pamietamy, wij herinneren.

http://destreekkrant.nu/grandioze-premiere-voor-cmv-excelsior/

]]>
Hoe bestel ik kaarten voor Pamietamy? Sun, 26 Feb 2017 21:50:50 +0100 http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/hoe-bestel-ik-kaarten-voor-pamietamy http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/hoe-bestel-ik-kaarten-voor-pamietamy Nog 2 maanden, dan spelen wij in de Oosterpoort. Voor ons als vereniging een bijzondere ervaring om in zo'n mooi theater te mogen spelen en ook nog eens in Groningen! 

Tijdens deze voorstelling zullen we de gebeurtenissen uit de WOII herinneren met o.a. indrukwekkende muziek van Excelsior en kunst door amateurkunstenaars en scholieren. Dieuwertje Blok, alom bekend van het Sinterklaasjournaal, zal de voorstelling presenteren. 

Excelsior heeft tijdens deze voorstelling o.a. Pamietamy ten gehore. Dit is de wereldprimeur van het muziekstuk waarmee we gaan deelnemen aan de Wereld Muziek Kampioenschappen aankomende zomer. Omdat dit helemaal in Kerkrade is willen we jullie natuurlijk niet de kans onthouden om het indrukwekkende werk van de grootse componist Rob Goorhuis te beluisteren. Tevens zal de Zandtovernaar (Gert van der Vijver) het werk visueel kracht bijzetten.

Er zal nog veel meer komen, maar het moet natuurlijk ook een beetje een verrassing blijven. Wil je dit allemaal meebeleven samen met ons? 

Bestel dan je kaarten á €15,- p.k. via de website van de Oosterpoort: http://www.de-oosterpoort.nl/zoeken/pamietamy of stuur een berichtje naar organisatie@pamietamy.nl en wij zorgen dat de kaarten bij je thuisbezorgd worden. 

]]>
Dieuwertje Blok presenteert Pamietamy Sun, 26 Feb 2017 21:25:53 +0100 http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/dieuwertje-blok-presenteert-pamietamy http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/dieuwertje-blok-presenteert-pamietamy Wij zijn verheugd te kunnen melden dat tijdens het indrukwekkende premièreprogramma van Pamietamy op 23 april in De Oosterpoort in Groningen, de presentatie in handen zal zijn van niemand minder dan Dieuwertje Blok. Naast uitvoeringen van CMV Excelsior Grijpskerk, visuele ondersteuning van de zandtovenaar en kunst van amateurkunstenaars, hebben we hiermee een volledig programma rondom de thema's discriminatie en intolerantie. Des te meer reden om snel kaarten te kopen voor de voorstelling van 14:00 uur of 19:00 uur via www.de-oosterpoort.nl/zoeken/pamietamy ! 

(Foto gemaakt door: Anouk de Kleermaeker)

]]>
Pamietamy Sun, 13 Nov 2016 15:17:52 +0100 http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/pamietamy http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/pamietamy Na veel inspanningen om in contact te komen met de nabestaanden van Simon Srebnik, komt de verrassing uit onverwachte hoek. Een van de deelnemers van het participatieproject, de heer Johan van Gelder, heeft via zijn netwerk in Israel binnen één dag contact gekregen met Zipi Silberman. De dochter van Simon Srebnik.

Zipi woont in Ness Ziona niet ver van haar moeder Hava, de weduwe van Simon, en haar zus Lea. 
Zipi is erg blij met het project Pamietamy. Ze spreekt haar waardering uit voor Excelsior en is vereerd dat het muziekstuk Pamietamy aan haar vader is opgedragen.

Als kind heeft Zipi de vreselijke verhalen van haar vader gehoord. Ze weet dat hij diverse malen in Duitsland is geweest om tegen de oorlogsmisdadigers te getuigen en dat Simon en Hava naar Chelmno zijn geweest voor de documentaire. Ze weet te vertellen dat er in Yad Vashen, de officiële staatsinstelling van Israël voor het herdenken van de Joodse slachtoffers van de Holocaust, spullen van haar vader zijn waaronder de ketting waarmee hij geketend was in Chelmno.

Zipi geeft aan graag op de hoogte te blijven van het project, wenst ons daarmee heel veel succes en als het lukt probeert ze bij de première van Pamietamy aanwezig te zijn op 23 april 2017.]]>
Project Pamietamy Sun, 30 Oct 2016 16:05:52 +0100 http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/project-pamietamy-1 http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/project-pamietamy-1 Vol trots kunnen we melden dat de Zandtovenaar (Gert van der Vijver) de première van het muziekstuk Pamietamy visueel kracht bij zal zetten. Hij zal de muzikale gedachten van de componist (Rob Goorhuis) live omzetten in beelden van zand.

Wil je ook graag bij de première zijn?
Bestel dan kaarten via de site van de Oosterpoort: http://www.de-oosterpoort.nl/zoeken/pamietamy

]]>
Project Pamietamy - Voorbereidingen project in volle gang Mon, 14 Mar 2016 14:07:08 +0100 http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/project-pamietamy http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/project-pamietamy website]]> Oldehove wederom winnaar op geslaagde Federatiedag Sun, 21 Feb 2016 17:27:24 +0100 http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/oldehove-wederom-winnaar-op-geslaagde-federatiedag http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/oldehove-wederom-winnaar-op-geslaagde-federatiedag Met meer dan 70 optredens op het solistenconcours was het een volle dag. In de verschillende niveaus werd er door de solisten op het top van hun kunnen gepresteerd, en dat was te zien aan de resultaten! Hier en daar wat trillerig van de zenuwen werden toch de prachtigste solo's ten gehore gebracht. Jury van deze dag, Thom Zigterman, bedankte iedereen hiervoor en was erg enthousiast over de gehele dag. Winnaar van de dag was Jantine Cazemier van Fanfarecorps 'Ons Ideaal' uit Grijpskerk.

s'Avonds was het eerst de beurt aan de jeugdorkesten, die goed vertegenwoordigd waren. Er lijkt weer een stijgende lijn te zitten in de populariteit van de blaasmuziek, en dit levert weer steeds grotere jeugdorkesten op met een prachtig breed repertoire. 'Juliëtte' uit Aduard ging er voor de 3e achtereenvolgende keer met de 1e prijs vandoor, en mogen de wisselbeker dus houden. De Jury vond dit optreden muzikaal het meest verzorgd, maar er waren lovende woorden voor alle orkesten.

Voor de A-orkesten begon het festival om 20.00 uur. Hier ging 'Juliana' uit Oldehove na een prachtig optreden met de beker naar huis. Gefeliciteerd!

(foto's volgen)

]]>
Borgstee Basis Blazers gaat door! Sun, 21 Feb 2016 17:27:01 +0100 http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/borgstee-basis-blazers-gaat-door http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/borgstee-basis-blazers-gaat-door Docent Harm Bosma zal vanaf donderdag 3 december de kinderen les gaan geven op een blaasinstrument, om uiteindelijk dit project op 11 januari af te sluiten met een concertje voor de ouders/familie. Ook het jeugdorkest zal hieraan meewerken. 

Succes muzikanten in spé!

]]>
Sfeervolle muziekavond in Grijpskerk Tue, 24 Nov 2015 09:08:20 +0100 http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/sfeervolle-muziekavond-in-grijpskerk http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/sfeervolle-muziekavond-in-grijpskerk Verbroedering

Met kaarsjes in de handen liepen de leden van Excelsior al zingend in het Latijn richting hun plaats op het podium. Met de kaarsjes werden vervolgens twee harten gevormd als teken van liefde en verbroedering. Een sfeervol begin van het indrukwekkende stuk ‘Black Symphony’. De toon voor de avond was gezet.

Na het welkomstwoordje van de voorzitter werd de presentatie van de avond overgedragen aan Tineke Pater. Na de prachtige werken ‘Admiration’ van Rob Goorhuis, ‘The Saga of Haakon the Good’ van Philip Sparke, en de mars ‘Derby’ van Pieter Leemans, nam de dirigent van Excelsior, Andries de Haan het woord voor een speciaal moment. Veel leden van Excelsior hebben direct of indirect te maken met ziekte of overlijden van dierbaren. De ziekte van één van de muzikanten zelf was voor hem aanleiding om collega en componist Feike van Tuinen te vragen een koraalbewerking te schrijven op Lloyd. Een koraal waar de repetitie regelmatig mee word begonnen, en één van de favorieten van de muzikant in kwestie. Een schitterend stuk was het resultaat, en een prachtige uitvoering hiervan zorgde voor een bijzonder moment.

Het optreden van het grote orkest voor de pauze werd afgesloten met een duet van euphoniumblazers Albert Sikkens en Tjerk Dijkstra. Zij speelden samen met het orkest het stuk ‘Duo for Euphoniums’ van Tom Powel.Jong Excelsior

Jong Excelsior verraste het publiek met een zeer divers programma. Met ‘Windy’ uit ‘Weather Report’ werd nog even stilgestaan bij het weer buiten, en via muziek over piraten, herinneringen en James Bond werd uiteindelijk afgesloten met de gospelklassieker ‘Rock my Soul’. Knappe solo’s waren er van Hielke, Iris, Simon, Alicia en Susanne. 


75 jaar muziek

Het orkest keerde terug op het podium met ‘Back in Town’ waarbij Martin Spijkerman voor het eerst de zang voor zijn rekening nam. Een vrolijk up-tempo nummer met veel swing. 
Voor twee leden was de avond extra speciaal omdat er werd stilgestaan bij hun jubilea. Greetje Wübbels en Albert Visser zijn respectievelijk alweer 25 en 50 jaar muzikant! Een mooi moment om hen eens extra in het zonnetje te zetten deze avond, en als aandenken kregen zij een speldje opgespeld.

Daarna mocht het publiek los met vrolijke meezingers als Tulpen uit Amsterdam, ’t Dondert en het bliksemt en Malle Babbe. Enthousiast werd er meegezongen met Martin die de toon zette. Een feestelijke afsluiting van een bijzondere avond!


Nu gaat Excelsior zich opmaken voor de kerst. De voorstelling ‘Scrooge’, naar het verhaal van Charles Dickens, zal opgevoerd worden door toneelvereniging ‘de Diakonaaltjes’. CMV ‘Excelsior’ zal samen met popkoor ‘Hadewijn’ de muzikale begeleiding voor haar rekening nemen. De voorstellingen zijn zaterdag 12 december om 20.00 uur, en zondag 13 december om 16.30 uur. Kaarten zijn nu al te reserveren via scroogegrijpskerk@gmail.com voor €5,- per kaart. Komt allen (tezamen)!


]]>
1e plaats Jong Excelsior op Jeugdorkestenfestival Thu, 27 Aug 2015 15:20:11 +0200 http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/1e-plaats-jong-excelsior-op-jeugdorkestenfestival http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/1e-plaats-jong-excelsior-op-jeugdorkestenfestival Op deze zaterdagmiddag waren verschillende orkesten uit de regio naar Zuidhorn om de strijd met elkaar aan te gaan, maar vooral om lekker muziek met elkaar te maken. 

Jong Excelsior speelde een viertal stukjes: Footprints van Jerry B. Bensman , het eerste deel 'Windy' uit Weather Report van Albert Dam, Flashback van John DeBee en Balada, een arrangement van S. Freker op de hit van Gusttavo Lima. De jury was erg positief over het frisse optreden van dit jonge orkest. De beker en wisselbeker gingen vol trots mee naar Grijpskerk

]]>
CMV Excelsior debuteert succesvol op het ONFK Sun, 19 Apr 2015 21:00:29 +0200 http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/cmv-excelsior-debuteert-succesvol-op-het-onfk http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/cmv-excelsior-debuteert-succesvol-op-het-onfk CMV Excelsior debuteerde op dit kampioenschap in de tweede divisie en speelde het werk Highland Village Dances van Rob Goorhuis. Naast Excelsior waren er nog 5 orkesten die mee streden.

Vol enthousiasme is het orkest dit pittige werk aangevlogen tijdens de repetities met dirigent Andries de Haan en zaterdag was het dan zover. Na de loting mocht Excelsior als eerste het podium betreden om de jury en alle toeschouwers het werk te laten horen. Dit hebben we zeer verdienstelijk gedaan,en iedereen was tevreden na het optreden. De jury beoordeelde het optreden met maar liefst 87,33 punten, goed voor een derde plaats in de tweede divisie. 

]]>
Prima debuut in 2e divisie voor Excelsior Tue, 09 Dec 2014 23:15:38 +0100 http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/prima-debuut-in-2e-divisie-voor-excelsior http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/prima-debuut-in-2e-divisie-voor-excelsior Na een prachtig optreden van CMV Beatrix uit Doezum, was het de beurt aan CMV Excelsior. Als eerste werd de koraalbewerking  ‘Be Still For The Presence Of The Lord’ van David J. Evans gespeeld, gevolgd door ‘Flashback’ van Jan de Haan. Dit werk eindigt heel toepasselijk met een flashback op het werk ‘Deep Harmony’, waar Excelsior in 2013 haar succesvolle deelname aan het Wereld Muziek Concours mee begon. Vervolgens werd het werk ‘Lake Of The Moon’ van Kevin Houben uitgevoerd, een prachtig werk met flarden oosterse muziek, Zuid-Amerikaanse ritmes, en zelfs Russische invloeden.

De Jury beoordeelde het inspeelwerk met 79,33 punten. De grote werken ‘Flashback’ en ‘Lake Of The Moon’ werden respectievelijk met 82,5 en 80.33 punten beoordeeld. Een gemiddelde van 81,42, en dus een keurige 1e prijs voor CMV Excelsior haar eerste deelname in de tweede divisie. Een resultaat om trots op te zijn!

]]>
Feestje bij Night Of Brass Kollumerzwaag Sun, 25 May 2014 16:27:19 +0200 http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/feestje-bij-night-of-brass-kollumerzwaag http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/feestje-bij-night-of-brass-kollumerzwaag Prachtig Concert Jubileumkoor Zuidhorn - mmv Excelsior Tue, 25 Mar 2014 22:06:24 +0100 http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/prachtig-concert-jubileumkoor-zuidhorn http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/prachtig-concert-jubileumkoor-zuidhorn Excelsior en DOS tonen grote klasse in Grijpskerk Tue, 25 Mar 2014 22:08:02 +0100 http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/excelsior-en-dos-tonen-grote-klasse-in-grijpskerk http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/excelsior-en-dos-tonen-grote-klasse-in-grijpskerk 2de oktoberfestival groot succes Mon, 17 Feb 2014 20:03:31 +0100 http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/2de-oktoberfestival-groot-succes http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/2de-oktoberfestival-groot-succes Het Oktoberfestival is een twee-jaarlijks festival georganiseerd door CMV Exscelsior Grijpskerk. Het volgende festival zal worden georganiseerd in oktober 2015. Voor meer informatie over het festival kunt u contact met ons opnemen.

]]>
Excelsior Grijpskerk wereldkampioen Mon, 17 Feb 2014 20:03:31 +0100 http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/excelsior-grijpskerk-wereldkampioen http://www.excelsiorgrijpskerk.nl/nieuws/excelsior-grijpskerk-wereldkampioen Zaterdag 13 juli was het na een jaar voorbereiden zo ver. Excelsior, onder leiding van dirigent Andries de Haan (foto rechtsonder), mocht het podium beklimmen in Kerkrade. De eerste klanken van het koraal Deep Harmony werden ingezet en de zaal was stil. Na het koraal ging Excelsior verder met het verplichte werk ‘Five States of Change’.

Het vrije werk ‘De Ruigewaard’ dat Excelsior op het Wereldmuziekconcours speelde is speciaal gecomponeerd in opdracht van de vereniging, ter gelegenheid van deelname aan het WMC, door Jan de Haan. De jury was vol lof over het optreden en waardeerde dit met een puntengemiddelde van maarliefst 90,75. Na twee weken in spanning te hebben gewacht reisde een kleine delegatie afgelopen weekend nogmaals af naar Kerkrade en niet voor niets. Het laatste orkest in de derde divisie kreeg van de vakkundige jury gemiddeld 90.00 punten en eindigde met deze score net onder Excelsior.

Vaandel

Een prachtig vaandel ging mee terug naar Grijpskerk en de komende vier jaar mag Excelsior zich wereldkampioen noemen. Een resultaat om van te dromen en waar de vereniging nog lang van zal genieten. Naast Excelsior is ook showband DOS uit Ulrum wereldkampioen geworden. Excelsior kreeg veel steun van sponsoren, donateurs en aanhangers uit allerlei hoeken...

Artikel geplaatst door ggeersing op 28-07-13, Het Westerkwartier.

]]>